הרשמות, הצבות ולו"ז למשחקי המכביה
תאריך: 13/07/2022
(צילום: גלעד קוולרצ'יק)
ביום ראשון הקרוב, זה מתחיל. תחרויות השחייה במסגרת המכביה ה-21 ייצאו לדרך בבריכה הלאומית במכון וינגייט, עם ארבעה ימי תחרות של הנוער והבוגרים (ראשון עד רביעי) ושלושה ימי תחרות של המאסטרס (רביעי עד שישי). קרוב ל-400 שחייניות ושחיינים מ-18 מדינות יקחו חלק בתחרויות הנוער והבוגרים, ועוד כ-360 בתחרויות המאסטרס, כשחלק מהמשלחות כבר נמצאות כאן בישראל והחלו בהכנות לתחרות.
כעת, תוכלו למצוא את ההרשמות וההצבות המלאות בעמודי התחרות (הקישורים כאן למטה), כמו גם את לוח הזמנים להצגות השונות. הכניסה לקהל חופשית, כאשר הצופים יישבו ביציע המזרחי (מעל למזכירות), והצפוני (מתחת לשעון האלקטרוני), בעוד המשלחות עצמן יישבו ביציע המערבי (יציע הכיסאות).
ביום רביעי ב-17:00, לפני תחילת הצגת הגמרים האחרונה לנוער ובוגרים, ייערך גם משחה ראווה מיוחד של אגדות ארה"ב מול אגדות ישראל. בשליחים יישחו האגדות האולימפיות האמריקאיות, שכיכבו גם במכביות - לני קרייזלברג, אנתוני ארווין וגארת' וובר-גייל, לצד הישראלית אווה פביאן ונשיא הכבוד של איגוד השחייה ואלוף המכביה למאסטרס אלכס בלווטניק, מולם יעמדו גיא ברנע, יהונתן קופלב, ערן גרומי, גל נבו ואנסטסיה גורבנקו. גם בערב זה הכניסה לבריכה חופשית.
עמוד התחרות - נוער ובוגרים
עמוד התחרות - מאסטרס
